Five Nights at Freddy's 3

Gå inn i en verden av Five Nights at Freddy's 3 og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste fnaf spill!

Nok en gang går du tilbake til den skumle verdenen Five Nights at Freddy's på Spillespille.no. Mens det kommer tilbake karakterer fra denne populære serien, er Five Nights at Freddy's 3 et fanspill, så forvent en ny opplevelse med disse berømte animatronikkene. Selvfølgelig, som du forventer, er Five Nights at Freddy's 3 fortsatt et skrekkspill, så gjør deg klar for noen skumle øyeblikk som vil få hjertet ditt til å rase. Fra hoppeskrekk til den humørfylte atmosfæren, Five Nights at Freddy's 3 er et spill du kan spille med lysene på, spesielt hvis du ikke spiller denne typen spill for ofte.

Mens du kjemper for å overleve mot den animatroniske Springtrap, er hovedvåpenet ditt mot den truende trusselen kameraene som er spredt rundt på stedet. Men dette er ikke de eneste verktøyene i arsenalet ditt, siden du også kan koble inn lydsystemene til restauranten for å distrahere Springtrap. Bare pass på å veksle mellom å bruke de to, siden det er en nedkjøling for hver. Heldigvis får du litt tid til å venne deg til grensesnittet og kontrollene til Five Nights at Freddy's 3 før den virkelige faren begynner, vanligvis en gang rundt den andre natten. Hvis du har spilt andre spill fra Five Nights at Freddy's-serien, er du sikkert kjent med systemene og mekanikken, som Five Nights at Freddy's 3 henter inspirasjon fra. Men det er ikke alt, siden det er flere andre animatronikk fra serien, men du må hovedsakelig holde Springtrap i sjakk, mens de andre bare fungerer som en slags plage.

Overlev mot den skumle animatronikken fra Five Nights at Freddy's-serien når du spiller på Spillespille.no.

Hvordan spille

For å samhandle med systemene og grensesnittet til spillet, bruk venstre museknapp.

Spill andre spill fra Five Nights at Freddy's-serien:

  1. Five Nights at Old Toy Factory 2020
  2. FNAF Horror At Home
  3. FNAF Burger
  4. FNAF: Night at the Dentist
  5. Five Nights at Freddys 2
  6. Five Nights at Freddy’s 4
  7. Huggy Wuggy Shooter

Lignende spill:

Liker du Five Nights at Freddy's 3? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien fnaf spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan bare spilles på PC