Flipper Dunk 3D

Gå inn i en verden av Flipper Dunk 3D og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste ferdighet spill!

Ved å kombinere basketball og flipper, gir Flipper Dunk 3D deg en unik og utfordrende opplevelse, som du enkelt kan spille på Spillespille.no. I kjernen er Flipper Dunk 3D et ferdighetsspill, og refleksene dine vil avgjøre hvor mange skudd du scorer i spillet. Ettersom Flipper Dunk 3D har elementer av både basketball og flipperspill, er målet med Flipper Dunk 3D å få ballen gjennom hoppet, innen fristen. Flippersiden av spillet spiller inn med hvordan du skyter ballen, da du må aktivere svømmeføtter. Du kan kontrollere hvor hardt du skyter etter hvor lenge du klikker på skjermen. Vanligvis må du ha god kontroll over ballen, så du må være forsiktig med hvordan du driver ballen fremover.

Akkurat som i flipperspill, må du være oppmerksom på at ballen ikke faller under flipperen, da det kaster bort dyrebar tid, og du må score en rekke vellykkede skudd hvis du vil gå videre til neste nivå. Etter hvert som du går gjennom Flipper Dunk 3D, begynner nyttige gjenstander å gyte rundt på nivået, som gir deg ulike bonuser, for eksempel å doble antall poeng du får etter hvert skudd. Men vær forsiktig, siden disse bare varer i en begrenset tid, så gjør mest mulig ut av dem mens de varer. På den annen side kan du også få ting som har en negativ effekt, for eksempel de som krymper basketballen, noe som gjør det mye vanskeligere å score. Og når du tar i betraktning det faktum at etter at du har scoret, endres posisjonen til målet, å måtte tilpasse seg en ny posisjon, samt å skyte med en ball av en annen størrelse øker utfordringen litt.

Test refleksene dine og sikt når du spiller Flipper Dunk 3D på Spillespille.no.

Hvordan spille

Klikk på skjermen for å skyte ballen. Jo lenger du holder venstre museknapp nede på skjermen, jo kraftigere blir skuddet ditt.

Lignende spill:

Liker du Flipper Dunk 3D? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien ferdighet spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan bare spilles på PC