Flower Blast

Gå inn i en verden av Flower Blast og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste tenkespill!

Tren hjernen din i et annet morsomt puslespill på Spillespille.no og spill Flower Blast. Selv om reglene til Flower Blast er enkle å forstå, vil utfordringen det gir en sunn dose moro, og noen nivåer vil definitivt få deg til å tenke litt på hva den mulige løsningen kan være. Men en del av moroa med Flower Blast er det faktum at rundene er korte, og du kan alltid prøve igjen for å finne ut hvordan du går videre og løser gåten.

Flower Blast består av flere nivåer med økende vanskelighetsgrad. Men ikke bekymre deg, vanskelighetsgraden er ganske skånsom, og når du begynner å lære hvordan Flower Blast fungerer, vil du ta imot måten det vil få deg til å tenke på å løse hvert nivå. I utgangspunktet må du fjerne alle blomstene fra skjermen. Dette oppnår du ved å klikke på de røde blomstene, som vil skyte kronbladene deres voldsomt i alle retninger. Hver rød blomst de treffer vil bli utslettet. Men senere nivåer introduserer andre blomstertyper, og det er her du virkelig må tenke på dine neste trekk, fordi de andre blomstene også må bli røde for å bli ødelagt. Du har et begrenset antall trykk eller treff som en slik blomst kan få til den blir rød. De kan komme til denne tilstanden enten ved å bli truffet med kronblader eller hvis du trykker på dem. Men du har et begrenset antall trykk, så vær veldig oppmerksom på når du velger å gjøre det. Og, enda viktigere, hvilke blomster du velger å trykke på. Det beste alternativet ditt er å lage enorme kjedereaksjoner, der røde blomster treffer andre røde blomster som i sin tur vil eksplodere kronbladene deres og ødelegge eller endre tilstanden til de andre blomstene i deres nærhet.

Fullfør nivåene til Flower Blast på Spillespille.no og ha det gøy.

Hvordan spille

Trykk på venstre museknapp for å velge blomsten du ønsker å samhandle med. Hvis du spiller fra en mobilenhet, trykk på disse blomstene i stedet.

Lignende spill:

Liker du Flower Blast? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien tenkespill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.