FNF Pizzeria

Gå inn i en verden av FNF Pizzeria og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste friday night funkin' spill!

Pizza er alltid deilig, og i FNF Pizzeria kan du servere noen velsmakende pizzastykker til den bedårende rollebesetningen fra det legendariske Friday Night Funkin'-spillet. I FNF Pizzeria er du eieren av en pizzarestaurant, og du vil garantert gjenkjenne kundene som går gjennom døren din hvis du er kjent med Friday Night Funkin'.

I FNF Pizzeria må du også lage pizzaen du serverer, så sørg for at du kjenner oppskriftene til bestillingene kundene dine bestiller. Noen av dem vil være mer tålmodige enn andre, og hvis du roter til en bestilling eller hvis du bruker for mye tid på å tilberede en pizza, vil kunden bare gå bort og du vil tape tid og penger. Og for en bedrift kan dette ha noen ganske dramatiske konsekvenser, spesielt hvis dette skjer gjentatte ganger.

Men med tiden vil du se at du vil begynne å huske oppskriftene til pizzaene, og tiden du bruker på å se gjennom oppskriftsboken din vil avta. Når du går inn i denne fasen, vil fortjenesten din definitivt stige. Og selv om pengene du tjener kanskje ikke er helt som du forventer, vil du garantert nyte den flotte musikken som Friday Night Funkin' er kjent for.

Spill et annet morsomt spill satt i universet til Friday Night Funkin' på Spillespille.no.

Hvordan spille

Se hvilken pizza kundene dine bestiller og velg de riktige ingrediensene fra tabellen foran deg for å tilberede den pizzaen. Du kan bruke Hjelp-menyen hvis du trenger en hurtigreferanse for ingrediensene som trengs.

Spill andre spill fra Friday Night Funkin'-serien:

 1. FNF Music 3D
 2. Friday Night Funkin vs Big Brother
 3. Friday Night Funkin Noob
 4. Friday Night Funkin': Foned In (Mobile Version)
 5. Friday Night Funkin VS Garcello
 6. Friday Night Funkin'
 7. FNF - Friday Night Funkin' Kissing
 8. Super Friday Night Squid Challenge
 9. Super Friday Night Funkin' vs Minecraft
 10. Friday Night Funkin' Music Notes
 11. Super Friday Night Funki

Lignende spill:

Liker du FNF Pizzeria? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

 • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien friday night funkin' spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.