Super Friday Night Squid Challenge

Gå inn i en verden av Super Friday Night Squid Challenge og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste friday night funkin' spill!

Mye morro musikk venter deg i Super Friday Night Squid Challenge, et spill basert på den populære Friday Night Funkin'. Hvis du er kjent med reglene til Friday Night Funkin', så vil opplevelsen her ikke være fremmed for deg, og du vil allerede vite at du må trykke på pilknappene som når toppen av skjermen på riktig tidspunkt for å holde rytmen i musikken.

Super Friday Night Squid Challenge har den samme kunststilen som du kjenner og elsker, og er umiddelbart gjenkjennelig for alle som tidligere har hatt glede av Friday Night Funkin', og selvfølgelig musikken er stor, men man kunne ikke forvente mindre fra et spill inspirert av denne serien.

Lytt til en del flott musikk når du spiller på Spillespille.no og avslutter alle nivåene fra Super Friday Night Squid Challenge.

Lignende spill:

Liker du Super Friday Night Squid Challenge? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien friday night funkin' spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!