Friday Night Funkin'

Gå inn i en verden av Friday Night Funkin' og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste friday night funkin' spill!

Nyt morsomme spor og test ferdighetene dine i Friday Night Funkin', det spennende rytmespillet, med interessante karakterer, umiddelbart gjenkjennelig kunststil og en gripende historie som vil holde deg på kanten av setet. Historien om Friday Night Funkin' er strukturert over flere uker, og i løpet av denne perioden vil du møte mange unike karakterer, og du vil duellere med dem i alle slags musikalske kamper. Disse kampene er tøffe, så sørg for at du er klar til å synkronisere med sangene som spilles, og trykk på de riktige knappene til rett tid hvis du vil beseire rollebesetningen du blir satt opp mot.

Du er kanskje allerede kjent med noen av karakterene fra Friday Night Funkin' hvis du har spilt på Spillespille.no, siden dette spillet har inspirert utallige spillutviklere til å lage andre spill i dette fascinerende universet. Og på grunn av spillets åpen kildekode, er det veldig enkelt å lage et lignende spill inspirert av denne verden.

Historien om Friday Night Funkin' er veldig kjærlig, og det er bare en av grunnene til at spillet har sjarmert utallige spillere. Andre årsaker kan være dens kunststil og musikk. I Friday Night Funkin' er oppdraget ditt å beseire en rekke forskjellige motstandere. Men ikke tro at du må kjempe mot dem fordi du redder verden fra en zombie-invasjon eller noe lignende. Nei, i Friday Night Funkin' deltar du i alle slags morsomme musikalske dueller fordi du må imponere faren til kjæresten din, og dette er betingelsen han satte deg hvis du vil fortsette å date datteren hans.

Spillet til Friday Night Funkin' er lett å forstå, men det kan bli ganske vanskelig, spesielt på de senere nivåene. Heldigvis kan du velge mellom tre forskjellige vanskelighetsgrader, lett, middels og vanskelig. Dette sikrer at alle kan nyte Friday Night Funkin'. Hvis du bare vil lytte til de fine beats som spillet har, sørg for å velge Easy vanskelighetsgrad og nyt. Hver motstander vil gi deg en annen utfordring, ettersom hver av dem synger et unikt mønster av toner, som du må speile. Ved å matche retningen til pilene som vises på skjermen, vil du sakte beseire fienden din. Motstandere har forskjellige mønstre, som hver utgjør en unik utfordring, og noen ganger må du til og med kjempe mot og matche mønstrene til flere fiender, samtidig. Ta med i betraktningen at piler beveger seg med varierende hastighet, avhengig av vanskelighetsgraden du har valgt, og du kan være sikker på at Friday Night Funkin' kan gi deg en morsom utfordring.

Du kan donere til laget og sørge for at spillet stadig får oppdateringer på følgende lenke . Friday Night Funkin' er et åpen kildekode-prosjekt du kan se kilden på Github . Spillet bruker følgende utgave, med åpen kildekode, på Github . Du kan også spille den nyeste versjonen på Newgrounds .

Spill et morsomt rytmespill og nyt universet til Friday Night Funkin' når du spiller på Spillespille.no.

Hvordan spille

Bruk piltastene eller WASD-tastene for å matche pilene som vises på skjermen.

Spill andre spill fra Friday Night Funkin'-serien:

 1. FNF Music 3D
 2. Friday Night Funkin vs Big Brother
 3. Friday Night Funkin Noob
 4. Friday Night Funkin': Foned In (Mobile Version)
 5. Friday Night Funkin VS Garcello
 6. FNF Pizzeria
 7. FNF - Friday Night Funkin' Kissing
 8. Super Friday Night Squid Challenge
 9. Super Friday Night Funkin' vs Minecraft
 10. Friday Night Funkin' Music Notes
 11. Super Friday Night Funki

Lignende spill:

Liker du Friday Night Funkin'? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

 • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien friday night funkin' spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan bare spilles på PC