Football Run

Gå inn i en verden av Football Run og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste running games!

Hvis du liker fotball, er Football Run et unikt spill der du spiller som fotballspiller, men det er ikke akkurat det du vanligvis forventer av denne typen spill. Mens du løper mye i fotball, er hovedmålet med sporten å score mål. Utfordringen du må takle i Football Run involverer friidrettsevner, som løping, hopping og skli, men det er det. Du trenger ikke å score mål mot et motstanderlag. I Football Run er alt du trenger å gjøre å nå målstreken, og du gjør dette ved å kontrollere spillerkarakteren din nøye, og hoppe og skli til rett tid, på en slik måte at du ikke treffer noen av hindringene på din måte. Og ideelt sett samler du så mange mynter og fotballer du finner på veien dit.

Som i fotballkamper er det flere runder du kan spille i Football Run, og her kalles de løp. Hver av dem har et unikt nivåoppsett, og de øker i vanskelighetsgrad. Dette holder deg på tå hev, og du vet aldri hva du kan forvente neste gang, noe som også gjør ting mer interessant. For å legge til variasjonen, er det flere karakterer du kan låse opp, og du låser dem opp ved å bruke myntene du samler gjennom løpeturene dine. På denne måten, hvis du har et favorittlag, kan du spille som det laget i Football Run.

Med sine enkle kontroller og livlige grafikk og positive lyder er Football Run et flott spill for folk som elsker fotball og leter etter et mer uformelt spill, men det er et godt valg for alle som bare vil ha et spill for å hjelpe dem å slappe av. Så kom på Spillespille.no og spill Football Run.

Hvordan spille

Bruk pil opp for å hoppe og pil ned for å skyve. Hvis du spiller fra en mobilenhet, trykk på skjermtastene.

Lignende spill:

Liker du Football Run? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien running games for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan bare spilles på PC