The Smurfs: Skate Rush

Gå inn i en verden av The Smurfs: Skate Rush og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste running games!

Bli med smurfene og grip skateboardet ditt og forbered deg på å unngå alle slags hindringer når du spiller The Smurfs: Skate Rush på Spillespille.no. I The Smurfs: Skate Rush må du være klar til å samle alle slags gjenstander, i de høye hastighetene som skateboardene dine kan nå, alt mens du unnviker tømmerstokker, steiner og utvalget av biler som fyller veiene. Og fordi du er på skateboard og har økt bevegelighet, kan du raskt bevege deg til høyre eller venstre, men du kan også hoppe over porter, biler og de andre hindringene.

Følg i fotsporene til andre skateboardspill, i The Smurfs: Skate Rush kan du også utføre alle slags spektakulære triks mens du hopper på biler og på skinnene. Og hvis du vil låse opp flere skateboards, oppfordres du til å samle så mange jordbær du kan, som noen ganger plasseres på alle slags vanskelig tilgjengelige steder. Pass også på å holde øye med de spesielle ikonene som kan låse opp andre Smurf-karakterer. Disse ikonene representerer gjenstander som kjente smurfer ville ha, som Papa Smurfs røde lue eller Handys blyanter.

Med sin vakre 3D-grafikk våkner Smurfenes verden til liv, og fordyper deg i denne fantastiske omgivelsen. Selv om dette kan ha effekten av å transportere deg inn i dens verden, hjelper det også med å navigere i miljøet, og i The Smurfs: Skate Rush teller hvert sekund. Musikken er også morsom og optimistisk, som matcher den glade naturen som du kanskje allerede forbinder med de vennlige Smurf-karakterene.

Nyt en skateboardtur i smurfenes verden når du spiller The Smurfs: Skate Rush på Spillespille.no.

Hvordan spille

Bruk pil opp for å hoppe over ramper eller tømmerstokker, høyre og venstre pil for å endre retning, og pil ned for å dukke og gli under treskiltene, hvis du spiller fra en PC. Hvis du bruker en mobil enhet, sveip skjermen i retningen du ønsker å flytte.

Spill andre spill fra smurfs-serien:

  1. The Smurfs: Cooking
  2. The Smurfs: Village Cleaning
  3. The Smurfs: Ocean Cleanup

Lignende spill:

Liker du The Smurfs: Skate Rush? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien running games for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.