Assassin's Creed Freerunners

Gå inn i en verden av Assassin's Creed Freerunners og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste running games!

Løp for å komme til førsteplassen i et morsomt og akrobatisk spill på Spillespille.no og hopp, klatre og unngå hindringer i Assassin's Creed Freerunners. Og fordi du ikke bare trenger å konkurrere med nivåoppsettene, og du ikke bare må sørge for at du tider hoppene dine i de riktige øyeblikkene, i Assassin's Creed Freerunners må du også kjempe med forskjellige spillere, fra hele verden verden. Det faktum at du ser hver motstander på skjermen og alle løper for å krysse målstreken øker spenningen.

Karakterene fra Assassin's Creed Freerunners er kanskje kjent for folk som har spilt den klassiske Ubisoft-serien Assassin's Creed, og akrobatikken du kan utføre i dette spillet vil helt sikkert minne deg om lufttriksene du kan gjøre i den nevnte legendariske serien også . Men i Assassin's Creed Freerunners må du bare time hoppene dine nøye og bruke miljøet til din fordel, og du kan ikke angripe de andre motstanderne. Dette gjør at du fokuserer helt på bevegelsen og hastigheten til karakteren din. Og du må være fullt fokusert, fordi det er flere farer i veien, men noen ganger taper du mest tid fordi du hoppet til feil tid, eller du ikke hoppet av gripekroken til riktig tid.

Men å vinne er ikke det eneste målet du har i Assassin's Creed Freerunners, siden du også kan få mynter gjennom hele scenen, som du senere kan bruke til å låse opp alle slags karakterer fra dette unike universet. Disse karakterene, i tillegg til å ha forskjellige stiler og antrekk, har også forskjellige egenskaper, som at de kan løpe eller akselerere raskere. Vær klar til å dykke etter mange mynter på slutten av hvert nivå, hvor du har muligheten til å virkelig fylle kassen med gullmynter.

Gå på en morsom løpetur med karakterer fra den ikoniske Assassin's Creed-serien når du spiller Assassin's Creed Freerunners på Spillespille.no.

Hvordan spille

Hvis du spiller fra en PC, trykk på venstre museknapp for å hoppe. Hvis du bruker en mobilenhet, trykker du på skjermen for å hoppe.

Spill andre spill fra Ubisoft-serien:

 1. Tom Clancy's Shootout
 2. Idle Miner Space Rush
 3. Rabbids Volcano Panic
 4. Stack
 5. For Honor Warriors io
 6. All-Star Blast!
 7. Might & Magic Armies
 8. Balls Race
 9. Bubbles & Hungry Dragon
 10. Brawlhalla Grand Slam
 11. TrackMania Blitz
 12. Rabbids Wild Race
 13. Rayman's Incrediballs Dodge

Lignende spill:

Liker du Assassin's Creed Freerunners? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

 • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien running games for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.