Sling Tomb

Gå inn i en verden av Sling Tomb og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste ferdighet spill!

Gjør deg klar til å navigere gjennom et farlig miljø og overleve så lenge du kan i Sling Tomb på Spillespille.no. I dette spillet må du nøye sikte karakteren din og skyte mot de forskjellige tappene i miljøet. Når du først tar kontakt med en av disse, får du noen pusterom. Ikke bruk for lang tid på å planlegge neste trekk, for vannstanden stiger sakte, og hvis det innhenter deg, må du starte på nytt. Og å unnslippe denne farefulle situasjonen du befinner deg i er definitivt ikke en lett oppgave, spesielt med alle de forskjellige fellene som står i veien for deg, feller som spenner fra knagger som beveger seg i forskjellige retninger, som bremser deg fordi du må ta tiden mer nøye. skuddene dine, til spinnende sager og piler, som vil gjøre at du umiddelbart starter nivået på nytt hvis de berører deg.

Jo lenger opp du klarer å komme, desto vanskeligere blir klatringen, ettersom flere og flere hindringer blir plassert i veien for deg, noe som gjør spillet mer uforutsigbart. Dette betyr at du må være mer forsiktig jo mer du avanserer. Og hold øye med myntene som er plassert tilfeldig på scenen, for hvis du samler nok kan du låse opp andre karakterer å spille som. Heldigvis, i tillegg til å samle mynter, kan du også samle gjenstander som hjelper karakteren din videre, som et skjold som beskytter deg mot innkommende skade. Men ikke bli for avhengig av disse elementene, for noen ganger kan risikoen for å anskaffe en være større enn bare å planlegge veien med mer forsiktighet.

Mens miljøet du er plassert i definitivt er farlig, gir den stiliserte grafikken atmosfæren en lett tone, og dette holder handlingen litt mindre intens enn den sannsynligvis er. Og den positive musikken vil holde deg forberedt, samtidig som den ikke tilfører noe ekstra spenning til spillet. Med all spretten rundt og uforutsigbarheten rundt deg, hjelper disse elementene virkelig med å lette litt på presset.

Kom så langt unna de stigende vannstandene når du spiller Sling Tomb på Spillespille.no, samle så mange mynter du kan og ha det gøy!

Hvordan spille

Hvis du spiller spillet fra en PC vil du kun bruke musen. Ved å trykke på venstre museknapp hvor som helst på skjermen er karakteren klar til å starte i luften. Du må da flytte musen for å velge vinkelen du vil fly mot. Hvis du bruker en mobil enhet, i stedet for å bruke musen til å kontrollere bevegelsen, må du trykke på skjermen og flytte fingeren på skjermen for å etterligne bevegelsene til musen beskrevet ovenfor.

Lignende spill:

Liker du Sling Tomb? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien ferdighet spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.