Slingshot Vampire

Gå inn i en verden av Slingshot Vampire og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste ferdighet spill!

Halloween kommer, og Spillespille.no har forberedt en rekke spill for deg som vil få deg i humør for årets skumleste natt. I Slingshot Vampire spiller du som et monster som prøver å navigere gjennom et stort slott, i håp om å unnslippe det snikende lyset. Landsbyboerne fra byen har dannet en milits og prøver å bli kvitt deg, så deres strategi var å la det dødelige (for vampyrer) sollys komme gjennom barrikadene dine og eliminere deg en gang for alle.

Nå er du på en intens løpetur for å komme deg ut av lysets vei, og for å gjøre det må du hoppe fra en stake i veggen til den neste. Dessverre jobber forsvaret du setter opp i slottet ditt for å beskytte deg mot eventuelle inntrengere mot deg, da i stedet for å holde fiendene dine ute, gjør de oppstigningen din mye vanskeligere, ettersom du fortsetter å prøve å unngå disse farene. Så, i tillegg til den konstante trusselen fra det krypende lyset utenfra, må du kjempe med alle mulige andre feller: fra piler, sprettende sirkler som driver deg i alle mulige retninger hvis du kolliderer med dem, spinnende sager og alle slags andre slike farlige elementer.

Spredt rundt i miljøet ligger mynter som du kan samle og deretter bruke til å endre karakteren du spiller som. Og foruten disse gullmyntene, kan du også få spesielle gjenstander som kan gi deg en fordel og hjelpe deg med å overleve, som et beskyttende skjold eller en gjenstand som slenger deg langt opp, og ignorerer eventuelle hindringer i veien.

Grafikken i Slingshot Vampire gir spillet en skummel atmosfære, men er også nøye utformet på en slik måte at de ikke gir spillet en skrekkfølelse. Det er fortsatt et godt valg for et Halloween-spill, og vampyrene og det skumle miljøet får deg virkelig i humør for denne spesielle dagen i året.

Overlev så lenge som mulig når du spiller Slingshot Vampire på Spillespille.no og kom inn i Halloween-ånden!

Hvordan spille

Klikk på skjermen med venstre museknapp for å begynne å trekke i sprettertsnoren, som vil starte karakteren din i luften. Beveg musen rundt for å velge ønsket vinkel og slipp for å fly i den retningen. Hvis du bruker en mobilenhet, trykker du på skjermen for å starte oppstartsprosedyren, og mens du fortsatt holder fingeren på skjermen, beveger du fingeren rundt for å velge vinkelen.

Lignende spill:

Liker du Slingshot Vampire? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien ferdighet spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.