Ghost Hunting Season

Gå inn i en verden av Ghost Hunting Season og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste skytespill!

Forbered riflen og tøm skjermen for skumle spøkelser i Ghost Hunting Season, et spill som ligner på det klassiske Nintendo-spillet Duck Hunt. Som det elskede nevnte spillet, er målet ditt i Ghost Hunting Season å raskt eliminere alle spøkelsene som vandrer på skjermen, samtidig som du sørger for at du ikke ved et uhell skyter den vennlige heksen.

Den vakre grafikken og den glade musikken fra Ghost Hunting Season vil definitivt glede sansene dine, men ikke ta for mye tid til å beundre naturen, for i tillegg til et godt mål må du også eliminere spøkelsene raskt. Hvis du ikke gjør det, vil de rømme og forårsake all slags ugagn rundt om i verden. For å komme til neste nivå har du et visst antall spøkelser som du må forvise, så vær alltid oppmerksom på dette tallet. Heldigvis har du på Spillespille.no en ny sjanse til seier, og du kan prøve nivået på nytt!

Øv på målet ditt når du spiller Ghost Hunting Season på Spillespille.no og se hvor mange spøkelser du kan bli kvitt.

Hvordan spille:

Flytt trådkorset, enten med piltastene eller WASD, over spøkelsene som er på skjermen. Når du har en i sikte, trykk på MELLOMROM-tasten for å skyte riflen. Vær forsiktig så du ikke skyter heksen som noen ganger dukker opp på skjermen.

Lignende spill:

Liker du Ghost Hunting Season? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien skytespill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.