Goal Pinball

Gå inn i en verden av Goal Pinball og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste fotballspill!

Med verdensmesterskapet bare noen få uker unna, gir Spillespille.no deg massevis av fotballkamper, slik at atmosfæren er helt riktig og du kan forberede deg til denne spennende sportsbegivenheten, der lag fra hele verden spiller for å få øverste plass på pallen. Goal Pinball er en mer annerledes opplevelse enn du forventer når du tenker på fotball, men regelen om å få ballen utenfor den motsatte mållinjen består fortsatt. Det er bare det at i Goal Pinball får du spille en kombinasjon av fotball og det klassiske flipperspillet, så i stedet for å bruke spillere til å score mål, vil du bruke til å padle som skyter ballen fremover.

Hvis du er kjent med flipperspill, vet du mest sannsynlig at du styrer to årer, som er plassert i midten av spilleområdet. Men kontrollen din er ganske begrenset, fordi du bare kan endre vinkelen litt, og trikset er å ta tiden riktig når du flytter disse elementene, slik at du kan skyte ballen i den retningen du vil, men også for å sørge for at den gjør det ikke falle gjennom det lille gapet mellom disse årene. Dette kan gjøre opplevelsen av Goal Pinball ganske hektisk, men gjør det også veldig morsomt, for til syvende og sist er spillet ganske uforutsigbart, og du må veldig raskt tilpasse deg de raske bevegelsene til ballen.

Selv om det ikke er noen motstanderspillere å spille mot, er Goal Pinball fortsatt et utfordrende spill, fordi du aldri har full kontroll over ballens bevegelser, og noen ganger håper du bare at ballen lander på padleårene i riktig retning vei.

Forbered deg på det kommende fotballmesterskapet når du spiller Goal Pinball på Spillespille.no.

Hvordan spille

Bruk venstre piltast eller A-tasten for å aktivere venstre padleåre, og høyre piltast eller S-tasten for å flytte høyre padleåre. Hvis du spiller fra en mobilenhet, trykker du på skjermen på venstre eller høyre side for å aktivere padlen fra disse respektive sidene.

Lignende spill:

Liker du Goal Pinball? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien fotballspill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.