Penalty Kicks

Gå inn i en verden av Penalty Kicks og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste fotballspill!

Hvis du elsker fotball, så kjenner du helt sikkert spenningen med straffespark, og hvor spente ting kan bli i denne duellen mellom spiller og keeper. Og spesielt hvor vill publikum kan bli under denne face off. For noen kan dette være kampens høydepunkt, spesielt i avgjørelseskamper, hvor disse straffesparkene vanligvis er på sitt mest intense nivå. Spillespille.no gir deg et spill som fokuserer utelukkende på denne spennende delen av fotball med Penalty Kicks.

Som i en ekte straffesparkkonkurranse må du sparke ballen på en slik måte at den lurer keeperen. For å oppnå dette er det flere elementer som er involvert, men de viktigste i Penalty Kicks er å rette skuddene dine og planlegge banen ballen skal ta, samt håpe at lykken er på din side og at målvakten hopper i den andre retningen, og ikke avskjære skuddet ditt. Akkurat som i et ekte fotballspill, er det mye flaks involvert, spesielt i denne fasen av spillet. Noen ganger kommer et enkelt skudd igjennom fordi keeperen hoppet i den andre retningen.

For å kunne score et mål, må du sikte skuddene dine på en måte at de kommer så nær kantene på målstolpen som mulig. Disse stedene er de vanskeligste for målvakten å nå, og noen av dem er nesten umulige å forsvare seg mot. Men jo nærmere kantene kommer, desto større sjanser får ballen som ikke en gang treffer det generelle området ved målstolpen. Det er en avtale med stor risiko, stor belønning, og i løpet av de 15 skuddene du får ta i Penalty Kicks må du ha mange sjanser for å balansere denne avgjørelsen.

Scor mange mål når du spiller på Spillespille.no og forbered deg på å vinne mesterskapet når du spiller Penalty Kicks.

Hvordan spille

Dette spillet kan bare spilles med en mus, på din PC. For å skyte må du holde venstre museknapp nede og sikte i hvilken retning du vil at ballen skal gå.

Lignende spill:

Liker du Penalty Kicks? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien fotballspill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.