Going Balls

Gå inn i en verden av Going Balls og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste ferdighet spill!

I Going Balls må du rulle til målstreken, nå enorme hastigheter, og hver gang du bestemmer deg for å velge retningen din, må du tenke to ganger. Å balansere ballen slik at den ikke faller av banen er bare ett aspekt ved Going Balls, siden du også må sørge for at du unngår hindringene som står mellom deg og målstreken. Heldigvis er det lett å kontrollere den rullende ballen, og alt du trenger å gjøre er å gi den korte impulser, i en av de fire kardinalretningene, og du vil raskt orientere deg og bevege deg på den måten.

Gjennom de mange nivåene gir Going Balls mange utfordringer, men jo mer du spiller, jo bedre blir du og unngår farene som er i veien. Og, avhengig av ytelsen din, kan du til og med låse opp nye baller for å legge til litt variasjon til spillet. Fra vannmeloner, til basketballer og mange andre interessante design, det er mange valg i Going Balls.

Kontrollene i spillet er enkle å lære, og selv om ting starter ganske sakte og enkelt, kan noen av de senere nivåene bli ganske vanskelige å fullføre, og farene som er spredt på banene kan bli vanskeligere og vanskeligere å unngå , og hvis du tar hensyn til de høye hastighetene og den unike måten ballen beveger seg på, har du arbeidet avskåret for deg.

Fly mot målstreken når du spiller Going Balls på Spillespille.no.

Hvordan spille

Bruk piltastene til å flytte ballen, eller sveip skjermen ved å bruke musen hvis du spiller fra en PC. Hvis du bruker en mobilenhet, sveip skjermen med fingeren for å kontrollere ballen.

Lignende spill:

Liker du Going Balls? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien ferdighet spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.