The Smurfs: Village Cleaning

Gå inn i en verden av The Smurfs: Village Cleaning og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste ferdighet spill!

Bli med de vennlige Smurf-karakterene når du spiller The Smurfs: Village Cleaning på Spillespille.no på et renseeventyr som du aldri har opplevd før. Da Jokey Smurf ved et uhell detonerte en gaveeske i Smurf Village, skapte han et stort rot, og du må hjelpe de andre smurfene med å rense den magiske landsbyen deres. Skitten kan være ganske vanskelig å rengjøre, så de vil sette pris på all hjelpen de kan få. Og med alle husene i landsbyen som er flekkete med alle slags rotete rusk, vil du også få jobben klar for deg.

For å rengjøre husene vil du bruke ulike verktøy, fra vannslanger til børster eller svamper. På slutten av dagen vil alle husene glitre og Smurflandsbyen vil være like ren som alltid. Men selvfølgelig, etter en massiv eksplosjon er det mye annet arbeid som skal gjøres, og ikke alt består av å rense smuss eller sot. Du må også hjelpe til med å gjenoppbygge noen av strukturene, som benker, trillebårer eller andre lignende gjenstander. Som du selvfølgelig også må rydde etterpå.

Atmosfæren til The Smurfs: Village Cleaning er magisk, og du vil bli transportert inn i Smurfenes fantastiske verden, ved hjelp av stilisert grafikk og optimistisk musikk. Alle disse blandes for å gjøre din rengjøringsreise morsom og spennende.

Reis til Smurf Village når du spiller på Spillespille.no The Smurfs: Village Cleaning.

Hvordan spille

Bruk musen til å flytte rundt på de forskjellige rengjøringselementene, og trykk på venstre museknapp for å velge de ulike elementene i spillet, hvis du spiller fra en PC. Hvis du bruker en mobilenhet, trykker du på skjermen for å oppnå samme funksjonalitet.

Spill andre spill fra smurfs-serien:

  1. The Smurfs: Cooking
  2. The Smurfs: Skate Rush
  3. The Smurfs: Ocean Cleanup

Lignende spill:

Liker du The Smurfs: Village Cleaning? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien ferdighet spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.