The Smurfs: Ocean Cleanup

Gå inn i en verden av The Smurfs: Ocean Cleanup og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste ferdighet spill!

Vi vet alle at havforurensning er et stort problem og vil fortsette å være en om vi ikke gjør noe med det. Praksis rengjøring av havet når du spiller på Spillespille.no et spill som oppfordrer deg til å rydde havet av alle slags søppel, slik at fremtidige generasjoner kan se skjønnheten i havet i hele sin prakt.

I The Smurfs: Ocean Cleanup spiller du som en smurf som må fiske opp alle mulige slags søppel, og etter å ha sett hvor vanskelig denne oppgaven kan være, tenker du kanskje to ganger der du kaster tingene dine.

For å kunne starte fisket må du først tappe skjermen på riktig tidspunkt for å fastsette dybden som fiskestanga vil sprute. Jo nærmere du er i midten av baren på skjermen, jo bedre blir kastet. Når kroken er under vann, må du nøye deg med å navigere forsiktig og velge søpla og få det til overflaten. Jo bedre du spiller, jo mer forbedringer kan du oppdage, noe som vil gjøre deg til en mer effektiv fisher.

Start din reise inn i rengjøring av planeten på Spillespille.no og spill The Smurfs: Ocean Cleanup.

Spill andre spill fra smurfs-serien:

  1. The Smurfs: Cooking
  2. The Smurfs: Skate Rush
  3. The Smurfs: Village Cleaning

Lignende spill:

Liker du The Smurfs: Ocean Cleanup? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien ferdighet spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.