Headless Zombie Chicken

Gå inn i en verden av Headless Zombie Chicken og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste zombie spill!

Gå inn på den gale gården til Headless Zombie Chicken og still sulten etter kjøttet til den gale kyllingen med så mange hjerner og organer du kan. Med en diett som utelukkende inneholder kjøtt, er kyllingen definitivt et atypisk dyr, så det er et hovedmål å bli eliminert av bonden, som absolutt ikke kan forklare hvordan en slik skapning i det hele tatt eksisterer. En forklaring er at kyllingen er en slags zombie, og en av de sikreste måtene å eliminere denne typen monstre på er en rask halshugging. Denne utførelsesmetoden er også det bonden har valgt, så for å komme til det saftige måltidet ditt må du unngå treffene til bonden.

Hver gang du klarer å feste, blir magen sakte fylt med de deilige næringsstoffene. Du vinner spillet når du er mett. Men for hvert vellykket bitt tilpasser bonden strategien sin, og måten han slår på endres, og sjansene for å levere avslutningsslaget blir vanskeligere for hver runde. Noen ganger endres rytmen til treffene, hastigheten han hakker med eller en kombinasjon av begge er det han vil prøve å fullføre deg en gang for alle. Og selv om han klarer å løsne hodet ditt fra resten av kroppen din, får du fortsatt en ny sjanse til å fullføre spillet.

Mens du prøver å mate så mye du kan og mette appetitten, heier en haug med kyllinger, som ligner på deg, deg og blir overlykkelige når de ser at du lykkes. Dette gir atmosfæren til Headless Zombie Chicken og fordyper deg virkelig i den skumle verdenen til dette spillet. Det visuelle og lydene kombineres og skaper den fascinerende verdenen til Headless Zombie Chicken, som du sent vil glemme.

Spis all hjernen du kan når du spiller Headless Zombie Chicken på Spillespille.no.

Hvordan spille

Hodet til kyllingen vil følge museposisjonen på skjermen. Beveg musen for å kontrollere hodet til kyllingen. Klikk når du er nær kjøttet for å ta en bit.

Lignende spill:

Liker du Headless Zombie Chicken? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien zombie spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan bare spilles på PC