Zombie Head

Gå inn i en verden av Zombie Head og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste zombie spill!

Zombie Head er et interessant puslespill, der du må feste hodet til zombiekroppen igjen. Dette oppnår du ved å fjerne alle hindringene som er i veien. Gjennom en rekke nivåer, hver med sine egne unike egenskaper, vil de garantert gi din egen hjerne en treningsøkt når du prøver å løse dem. Og ikke prøv å stille spørsmål ved hvordan hodet til zombien havnet på slike rare steder, det vil bare gjøre hodet ditt vondt.

Selv om kontrollene til Zombie Head er ganske enkle, vil utfordringen i spillet sakte øke gjennom hvert nivå du klarer å løse, med de senere nivåene som er veldig vanskelige, og du må bruke alle ferdighetene du har lært gjennom spillet for å fullføre dem. Og mens du i andre zombiespill vanligvis må stikke av fra disse skremmende skapningene, er du i Zombie Head deres allierte, og du må hjelpe dem. Dette gjør at spillet skiller seg litt ut fra spill med lignende tema. Her vil ikke zombien spise hjernen din, den vil rett og slett ha tilbake sin egen hjerne. Og du må gjøre ditt beste for å få det til.

Hjelp den vennlige zombien når du spiller Zombie Head på Spillespille.no og fullfør alle nivåene.

Hvordan spille

Hvis du bruker en mus, må du klikke på plattformene for å få dem til å forsvinne. Hvis du bruker en mobil enhet, må du trykke på plattformene for å få dem til å forsvinne.

Lignende spill:

Liker du Zombie Head? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien zombie spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.