Missiles Attack

Gå inn i en verden av Missiles Attack og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste zombie spill!

Det er på tide igjen på Spillespille.no, tiden for å eliminere monstertrusselen, når du spiller Missiles Attack og blir kvitt alle monstrene som dukker opp i nivået. Og fordi disse monstrene er veldig kraftige, er det bare raketter som er i stand til å ødelegge dem, og gi deg sjelefred at de aldri vil plage deg igjen. Men du må sikte all den ildkraften, og for å gjøre det må du velge fra hvilken side av skjermen du vil skyte ut prosjektilene dine. Dette høres kanskje enkelt ut, men når det begynner å dukke opp hindringer og fungere som skjold mellom våpnene og zombiene, må du tenke deg om to ganger før du skyter.

Men du bør hilse den økte utfordringen velkommen, for med mer utfordring kan du forvente mer moro, spesielt etter at du har funnet ut hvordan du skal overvinne den nåværende hindringen. Øyeblikkene der du ser rakettene fly mot målet kan være spesielt spennende når du ikke er sikker på om de kan treffe monstrene eller ikke, spesielt på de senere nivåene, hvor timing blir viktigere, mens du må bedømme riktig når er beste tidspunkt å skyte, slik at prosjektilene ikke treffer noen av stigene. Og fordi hvert nivå har et poengsystem implementert i det, vil du se deg selv jage etter så mange stjerner du kan få.

Eliminer monstertrusselen når du spiller Missiles Attack på Spillespille.no.

Hvordan spille

Trykk på venstre museknapp på enten venstre side av skjermen hvis du vil at rakettene skal komme flyvende fra venstre, eller trykk på venstre museknapp på høyre side av skjermen hvis du vil at de skal komme fra høyre. Hvis du er på en mobilenhet, trykker du på skjermen på hver side for å oppnå samme funksjonalitet.

Lignende spill:

Liker du Missiles Attack? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien zombie spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.