HexAquatic Kraken

Gå inn i en verden av HexAquatic Kraken og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste match 3 spill!

Reis til de mystiske og fabelaktige dybdene når du spiller HexAquatic Kraken på Spillespille.no, og test dine romlige kunnskaper. I HexAquatic Kraken må du raskt skanne rutenettet, som er i form av en sekskant, og koble sammen alle akvatiske dyr som er av samme type. Men ta hensyn til ordet raskt nevnt ovenfor, fordi nivåene har en tidsbegrensning, og hvis du bruker for lang tid, må du starte på nytt. For eksempel, bare i det andre nivået av HexAquatic Kraken må du beseire en mektig kraken, som ikke lar deg ta deg tid til å finne matchende dyr. Så skann raskt hvis du vil fortsette reisen.

Heldigvis trenger du ikke å beseire mektige mytiske monstre hvert nivå, og på noen nivåer må du bare nå et visst antall poeng, eller matche et antall skapninger, som 20 haier. Det faktum at hvert nivå kan gi deg nye utfordringer holder opplevelsen av HexAquatic Kraken frisk, og måten reglene hele tiden endres på vil alltid holde deg til å gjette. Behovet for hele tiden å tilpasse seg gir denne typen spill et nytt nivå av utfordringer, og de vakre undervannsbakgrunnene og temaene vil sette et smil på ansiktet ditt.

Få en høy poengsum og ha det gøy på Spillespille.no og spill HexAquatic Kraken.

Hvordan spille

Trykk på venstre museknapp for å velge skapningene og, med knappen trykket ned, tegn en linje mellom de matchende dyrene. Hvis du spiller fra en mobilenhet, trykker du på skjermen og holder fingeren nede i stedet.

Lignende spill:

Liker du HexAquatic Kraken? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien match 3 spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.