Hydro Storm 2

Gå inn i en verden av Hydro Storm 2 og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste racing spill!

Du har sikkert spilt racingspill før, men kanskje du ikke spilte racingspill satt på vann. På Spillespille.no får du oppleve intense vannløp, der jetski erstatter biler eller motorsykler, når du spiller Hydro Storm 2. Og løpene fra Hydro Storm 2 bringer enda et nytt element til spillene du kanskje er kjent med, og det er det faktum at jetskiene er utstyrt med ødeleggende våpen, som kan gi deg en fordel over de andre konkurrentene. Selvfølgelig er de samme våpnene som kan gi deg kraftige fordeler også tilgjengelig for alle syklistene fra Hydro Storm 2, så dette er noe du alltid må ta med i betraktningen når du rir febrilsk på bølgene.

Hvert kjøretøy fra Hydro Storm 2 kommer ikke bare med unike egenskaper, som toppfart og kjøreegenskaper, men de er også utstyrt med forskjellige våpen. På denne måten kan du velge det som passer best for din unike stil og preferanser. Kanskje du vil ha en veldig rask jetski, som har lavere helse, eller du vil ha en vanntank, som kompenserer med ildkraft og helse uansett hva den mangler i fart. Det arsenal du har til rådighet spenner fra maskingevær, granater, men også missiler og andre eksplosive enheter. Vær på utkikk etter kassene som fyller havet i Hydro Storm 2, du fyller på våpenforsyningen din. Og i tillegg til våpenkasser, er det også kasser som vil reparere jetskien din, så sørg for at du søker etter disse hver gang du har tatt for mye innkommende skade. I tillegg til våpenhåndtering kan du også dra nytte av ulike plattformer, som vil gi deg en sårt tiltrengt fartsøkning. Bruk disse enten for å ta igjen de andre syklistene og gjøre avstandene mellom deg og dem mye større.

Opplev actionfylt racing i et unikt og interessant scenario, på det turbulente havet, når du spiller Hydro Storm 2 på Spillespille.no.

Hvordan spille

Bruk WASD eller piltastene for å styre jetskien din, trykk Z-tasten eller venstre museknapp for å avfyre ditt primære våpen eller X-tasten eller høyre museknapp for å avfyre det sekundære våpenet.

Lignende spill:

Liker du Hydro Storm 2? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien racing spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan bare spilles på PC