Rabbids Wild Race

Gå inn i en verden av Rabbids Wild Race og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste racing spill!

Fly i forkant av konkurrentene i Rabbids Wild Race, et sjarmerende flerspillerspill der du må bruke jetpacken din for å komme foran konkurrentene dine. For å slå alle motstanderne dine, må du unngå de mange hindringene som er spredt over hele nivåene, og du må også sørge for at du samler så mange nyttige gjenstander du kan. For eksempel, hvis du får magneten, vil denne automatisk hente mynter langveisfra. Og ved å samle mynter kan du låse opp alle slags interessante antrekk.

For å komme til den ettertraktede førsteplassen må du også bruke noen utspekulerte triks, som å hoppe på hodet til motstanderne dine for å få et ekstra løft. Og du trenger all hjelpen du kan få, for jo mer du avanserer, jo flere hindringer dukker opp i veien, som laserbarrierer og fiender som skyter prosjektiler mot deg. Men selv om ting blir mer komplisert jo mer du spiller, får du også mestring over jetpacken din og forviklingene ved hvordan karakteren din beveger seg. På kort tid vil du veve og unngå alle hindringene som blir kastet i veien for deg, og du vil enkelt oppnå førsteplassen. Og hvis du tar i betraktning det faktum at Rabbids Wild Race er et flerspillerspill på nettet og du skal spille mot andre menneskelige motstandere, kan du alltid invitere noen av vennene dine og konkurrere mot hverandre.

Grafikken og musikken fungerer utmerket for den fantastiske verdenen du kanskje har forventet fra Rabbids-universet, og med en blanding av eksentriske karakterer og livlig musikk vil Rabbids Wild Race være en fryd å spille.

Forbered deg på et nettløp i en unik verden og spill Rabbids Wild Race på Spillespille.no.

Hvordan spille

Hvis du spiller fra en PC, trykker du på venstre museknapp for å aktivere jetpacken og flytte oppover. Hvis du bruker en mobilenhet, trykker du på skjermen i stedet.

Spill andre spill fra Ubisoft-serien:

 1. Tom Clancy's Shootout
 2. Idle Miner Space Rush
 3. Rabbids Volcano Panic
 4. Stack
 5. For Honor Warriors io
 6. All-Star Blast!
 7. Might & Magic Armies
 8. Balls Race
 9. Bubbles & Hungry Dragon
 10. Assassin's Creed Freerunners
 11. Brawlhalla Grand Slam
 12. TrackMania Blitz
 13. Rayman's Incrediballs Dodge

Lignende spill:

Liker du Rabbids Wild Race? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

 • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien racing spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.