TrackMania Blitz

Gå inn i en verden av TrackMania Blitz og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste racing spill!

Er du en fan av racingspill og vil oppleve spenningen ved racing på Spillespille.no? Så kom igjen og spill TrackMania Blitz, et spennende online racingspill som setter deg bak rattet, i førersetet i en ekstremt rask bil. TrackMania Blitz er et online bidrag fra den populære TrackMania-serien, og som du forventer av disse spillene, må du konkurrere på unike racerbaner, hvor du bare ved å mestre miljøet vil kunne komme til topplasseringen. Og å konkurrere er navnet på spillet, fordi hvert løp fra TrackMania Blitz er et eliminasjonsløp, hvor spilleren som er på sisteplass blir eliminert hver runde.

Hvis du vil overleve hver runde og få førsteplassen på pallen, må du utnytte alle løkkene og fartsøkningene som er plassert underveis, og sørge for at du går inn i de sprø hoppene i riktig mengde fart, hvis du vil fly forbi konkurrentene dine. Og i TrackMania Blitz kan du til og med konkurrere på en global ledertavle, der rekorder registreres og du kan utfordre deg selv til å slå dem.

Det er enkelt å kontrollere racerbilen din i TrackMania Blitz, og det går raskt å svinge til venstre eller høyre, noe som fungerer utmerket, spesielt i de høye hastighetene du lett når. Grafikken er detaljert og musikken og lydene er energiske, og de gjør løpsopplevelsen så mye mer spennende.

Sett deg i førersetet når du spiller TrackMania Blitz på Spillespille.no og vinn løpene.

Hvordan spille

Hvis du spiller på en PC kan du enten styre bilen ved å trykke piltastene til venstre eller høyre, eller trykke venstre museknapp i den retningen du vil gå til. Hvis du bruker en mobilenhet, trykker du på skjermen i retningen du ønsker å gå til.

Spill andre spill fra Ubisoft-serien:

 1. Tom Clancy's Shootout
 2. Idle Miner Space Rush
 3. Rabbids Volcano Panic
 4. Stack
 5. For Honor Warriors io
 6. All-Star Blast!
 7. Might & Magic Armies
 8. Balls Race
 9. Bubbles & Hungry Dragon
 10. Assassin's Creed Freerunners
 11. Brawlhalla Grand Slam
 12. Rabbids Wild Race
 13. Rayman's Incrediballs Dodge

Lignende spill:

Liker du TrackMania Blitz? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

 • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien racing spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.