Healing Rush

Gå inn i en verden av Healing Rush og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste ferdighet spill!

Gjør deg klar til å tre i skoene til en lege når du spiller Healing Rush på Spillespille.no. Forbered deg på å gå fra en pasient til en annen, få de riktige helbredende elementene for problemene deres, bære dem rundt og sørg for at de går friske. Hver pasient du klarer å kurere for sykdommen vil gi sykehuset belønninger, og jo mer du spiller og jo flere pasienter du behandler, desto større blir behovet for å sørge for at du utvider sykehusets fasiliteter med disse belønningene. Hvis du først får en eller to pasienter om gangen, vil du etter hvert som dagen skrider frem se en større tilstrømning av mennesker som ankommer, og den enkle sykehussengen du har til rådighet vil ikke være nok, hvis du ønsker å kunne å gi den medisinske hjelpen hver enkelt person trenger.

Hver pasient som krysser døren til sykehuset i Healing Rush har en form for lidelse, og det er opp til deg å tilby dem riktig behandling. Selvfølgelig kan du ikke bare la alle som kommer bare sitte på samme sted, og du må bære folk til en ekstra seng. Mellom å bære pasienter og velge riktig behandling, er arbeidet ditt skåret ut for deg. Men husk at du alltid kan utvide og forbedre fasilitetene dine, noe som vil gjøre jobben din mye enklere. Disse oppgraderingene kan til og med være å ansette ekstra sykepleiere for å hjelpe til med noen av oppgavene, eller låse opp nye rom i bygningen.

Spill som lege i Healing Rush på Spillespille.no og behandle så mange virtuelle pasienter du kan.

Hvordan spille

Bruk WASD-tastene til å flytte karakteren rundt hvis du spiller fra en datamaskin. Hvis du bruker en mobilenhet, trykker du på skjermen for å flytte til ønsket plassering.

Lignende spill:

Liker du Healing Rush? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien ferdighet spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.