Roomies Blind Date

Gå inn i en verden av Roomies Blind Date og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste barbie spill!

Velkommen til Roomies Blind Date, det ultimate klesspillet for jenter! I dette spillet spiller du som tre videregående venner som mottar anonyme meldinger som inviterer dem på en blind date. Spente, men nervøse, søker jentene hverandres råd om å kle seg og sminke seg på en måte som vil imponere deres mystiske beundrer.

Når de ankommer datostedet, blir de overrasket over å finne ut at de alle har blitt invitert av den mest populære gutten på skolen! Fast bestemt på å vinne hjertet hans, må jentene konkurrere mot hverandre for å bli hans utvalgte.

Din oppgave er å hjelpe jentene med å velge de kuleste antrekkene som vil få dem til å skille seg ut og fange hjertet til den populære gutten. Det er mange alternativer å velge mellom, inkludert stilige kjoler, trendy topper og kult tilbehør. Du kan også eksperimentere med forskjellige frisyrer og sminkeutseende for å skape den perfekte looken for hver jente.

Vær forsiktig! Hver jente har sin egen unike stil, og den populære gutten kan ha en annen preferanse. Vær oppmerksom på reaksjonene hans og prøv å velge antrekk som passer hans smak.

Med din hjelp vil jentene ha en sjanse til å vinne hjertet til den populære gutten og bli misunnelse av klassekameratene sine. Er du klar til å ta utfordringen og hjelpe dem med å finne sin sanne kjærlighet? Spill Roomies Blind Date nå og la mote- og datingmoroa begynne!

Lignende spill:

Liker du Roomies Blind Date? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien barbie spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.