Klondike Solitaire Classic

Gå inn i en verden av Klondike Solitaire Classic og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste kabal spill!

​​Klondike Solitaire Classic er en av de utrolige klassikerne som aldri går av moten. Dette er et spill hvor du må prøve å dra kortene over på hauger og sørge for at du har en haug for hver farge. Selv om konseptet virker enkelt, kan det bli ganske utfordrende å fullføre alle haugene for hver farge, og det er her strategien din spiller inn.

Denne nye iterasjonen av spillet er faktisk ganske tiltalende fordi du har en timer, slik at du vet hvor mye tid du brukte på hver løpetur. ​​Klondike Solitaire Classic går enda lenger siden det lar deg aktivere eller deaktivere lyder, du kan også velge om du trekker et enkelt kort eller 3 kort samtidig. Dette er en interessant tilnærming som ikke alle Solitaire-varianter legger til, men du vil ha den her. Med denne kabalvarianten får du også tilgang til statistikken din. Disse inkluderer den korteste og lengste gjennomføringstiden, lave/høye poengsummer, vunne spill og vinnerprosenten. Hvis du vil, kan du også tilbakestille fremdriften og statistikken.

​​Klondike Solitaire Classic gjør en veldig god jobb med å modernisere en av de store klassikerne som alle elsker. Hvis du brenner for flotte, morsomme og spennende spill som er en fornøyelse å spille, kan du prøve Klondike Solitaire Classic akkurat nå, bare på Spillespille.no.

Hvordan spille

Velg kortene ved å bruke venstre museknapp og hold den nede for å flytte kortene fra en stabel til en annen. Hvis du bruker en mobilenhet, gjelder de samme prinsippene, men i stedet for å bruke musen til å velge kortene må du trykke på skjermen.

Lignende spill:

Liker du Klondike Solitaire Classic? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien kabal spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.