Pyramid Solitaire

Gå inn i en verden av Pyramid Solitaire og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste kabal spill!

Pyramid Solitaire er en unik versjon av det vanlige Solitaire-spillet, og det kommer med en veldig imponerende vri. Fokuset her er å tømme kortpyramiden. Du kan gjøre det ved å matche to kort hvis sum er 13. Hvis du har kongekortet, fjerner du det bare ved å klikke, noe som gjør opplevelsen enda mer interessant og spennende.

På et tidspunkt vil du gå tom for kamper på brettet. Det er normalt, og når det skjer er det bare å dele ut et kort fra lageret. Du vil finne det mye lettere å generere treff på denne måten, og det er det som virkelig får det til å skille seg ut. Selvfølgelig, når du spiller Pyramid Solitaire vil du bli ganske overrasket over hvor spennende hver spilløkt er. Du trenger bare å ha det gøy og fordype deg i prosessen med disse tiltalende og morsomme, kreative ideene.

Pyramid Solitaire-spillopplevelsen er veldig tilfredsstillende, og den er definitivt mye mer styrkende sammenlignet med de andre kabalspillene. Hvis du vil prøve en flott vri på den vanlige kabalen, prøv Pyramid Solitaire på Spillespille.no, og du kommer til å ha mye moro!

Hvordan spille

Samhandle og velg kortene ved å bruke venstre museknapp og hold den nede for å flytte kortene fra en stabel til en annen. De samme kontrollene gjelder hvis du bruker en mobilenhet, men i stedet for å bruke en mus til å samhandle med spillet må du trykke på skjermen.

Lignende spill:

Liker du Pyramid Solitaire? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien kabal spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.