Lab Of The Living Dead

Gå inn i en verden av Lab Of The Living Dead og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste zombie spill!

Når zombier er overalt er det bare én vei ut, og det er gjennom ren viljestyrke og ved å bruke alle våpnene du har til rådighet. I Lab Of The Living Dead er du fanget i et laboratorium, der et dødelig virus har rømt, som har gjort alle rundt deg til ondskapsfulle zombier. I denne situasjonen, selv om du først er litt motvillig, må du plukke opp det nærmeste våpenet du kan finne, i dette tilfellet en øks, og lage din egen rømningsvei. Og selv om det kan bety at du må etterlate alle dine tidligere kolleger, er det alt for sent å redde dem.

For å unnslippe dette dødelige laboratoriet, må du fullføre mange oppdrag, og i hvert av disse har du et mål du må fullføre. Mens betingelsene for å vinne kan variere, forblir én ting den samme, og det er det faktum at du må eliminere zombier. Massevis av zombier. Og jo mer du spiller Lab Of The Living Dead, jo farligere blir zombiene. Men ikke bare zombiene blir farlige. Jo mer du går gjennom de ulike områdene i laboratoriet, jo større er sjansen for at du kan finne alle slags bedre våpen, som du kan bruke mot disse fryktløse fiendene. Så mens du først må vente på at zombiene kommer nær deg og svinger øksen i riktig øyeblikk, vil du etter en stund finne flere våpen som du enkelt kan bruke til å sende fiendene dine på avstand.

Finn veien til frihet når du spiller Lab Of The Living Dead på Spillespille.no og ha det gøy.

Hvordan spille

Dette spillet kan bare spilles ved å bruke et tastatur. Bruk piltastene til å flytte til venstre eller høyre. Trykk på pil ned-tasten for å ta våpnene fra bakken, og bruk mellomromstasten for å skyte.

Lignende spill:

Liker du Lab Of The Living Dead? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien zombie spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.