Zombie Plague

Gå inn i en verden av Zombie Plague og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste zombie spill!

Når du blir invadert av et overveldende antall zombier, er det noen få triks du kan prøve for å overleve: det første er å beholde roen, og en annen er å hele tiden forbedre evnene dine og arsenalet ditt. I Zombie Plague kan du øve på begge disse konseptene mens du kjemper for livet ditt mot zombiehorden. Og ikke la den søte, stiliserte grafikken lure deg, zombiene her er hensynsløse og de bryr seg bare om å spise hjernen din.

For å unnslippe en så grusom skjebne og holde hjernen din der den hører hjemme, trygt fast i hodet, tar du kontroll over et kraftig tårn, som du kan forbedre med forskjellige oppgraderinger, som blir tilgjengelige hver gang du klarer å overleve en voldsom bølge angrep. Du kan forbedre skaden du påfører, skuddhastigheten til våpenet ditt, ammunisjonskapasiteten, samt nøyaktigheten til skuddene dine. For å velge en forbedring trenger du mynter, og disse samler du fra zombiene du klarer å eliminere. Men fordi Zombie Plague ønsker å holde ting utfordrende, må du skyte myntene for å samle dem. Og hvis du skyter for å samle mynter, kan du kaste bort dyrebar tid, som zombiene vil dra nytte av og avansere mot din posisjon. Etter noen nivåer, når angrepene blir mer og mer brutale, vil det å velge mellom når du skal samle mynter for å forbedre våpnene dine og faktisk skyte og forsvare deg selv bli avgjørende for din overlevelse. Legg til dette at forskjellige, farligere typer zombier dukker opp jo mer du spiller, og du kan definitivt si at Zombie Plague er et spill der hver avgjørelse teller.

Overlev zombieapokalypsen når du spiller Zombie Plague på Spillespille.no.

Hvordan spille

Hvis du bruker en datamaskin kan du bruke venstre museknapp til å klikke på bakken for å velge hvor du vil at tårnet skal skyte. Hvis du er på en mobil enhet, kan du trykke på skjermen for å kontrollere skytevinkelen til tårnet.

Lignende spill:

Liker du Zombie Plague? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien zombie spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.