Zuma Boom

Gå inn i en verden av Zuma Boom og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste zuma spill!

Nyt en morsom og avslappende opplevelse på Spillespille.no og lag en linje med tre eller flere baller av samme farge når du spiller Zuma Boom. For å sikre at ballene ikke når målstreken, må du ha god sikte, men også god strategi, for hver gang du skyter en ball, får den bevegelige bunken med baller et nytt element. Og de strategiske elementene spiller også inn når baller som har ulike evner dukker opp i stabelen. For eksempel, hvis du klarer å fjerne ballen med pilen pekende bakover, vil dette flytte hele stabelen i motsatt retning av målstreken, noe som gir deg mer tid til å tenke og planlegge ditt neste trekk. Eller, hvis du er spesielt heldig, kan du få tilgang til en laser, som ødelegger mange baller på en gang.

Jungelsettingen vekkes til live med vakker grafikk, og den energiske musikken tilfører også mye til den livlige atmosfæren til Zuma Boom. Gjennom de mange nivåene endres banen til ballene, og hver av dem gir spilleren en ny utfordring. Men reglene forblir de samme, så du blir bedre etter hvert som du går gjennom de morsomme nivåene til Zuma Boom. Og hvis du vil legge til et ekstra vanskelighetsnivå, kan du prøve å få så mange stjerner du kan. Disse deles ut på slutten av hvert nivå, og jo bedre du spiller, jo flere stjerner får du.

Spill et morsomt og spennende spill på Spillespille.no og fullfør alle nivåene i Zuma Boom.

Hvordan spille

Flytt musen til venstre og høyre for å endre retningen på kanonen. Trykk på venstre museknapp for å skyte ballene. Hvis du spiller fra en mobilenhet, trykk på skjermen og beveg fingeren i retningen du vil skyte, og slipp for å skyte ballen.

Lignende spill:

Liker du Zuma Boom? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien zuma spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.