Microsoft Sudoku

Gå inn i en verden av Microsoft Sudoku og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste sudoku spill!

Hvis du noen gang har ønsket å prøve spillet Sudoku, men ikke visste hvor du skulle begynne, vil vi anbefale Microsoft Sudoku som et flott utgangspunkt for å starte reisen din inn i dette morsomme logikkspillet. For å vinne et parti Sudoku må du fylle rutenettet på 9x9 med tall fra 1 til 9, men du må plassere sifrene på en slik måte at de ikke gjentar seg på en rad eller på en kolonne.

Hvorfor Microsoft Sudoku er en flott introduksjon til denne serien, er fordi den virkelig henvender seg til en nybegynner, samtidig som den introduserer alle slags nyttige verktøy for å hjelpe folk som er mer vant til Sudoku. Her kan du finne guider som viser deg hvor du bør plassere tallene, eller hvis du bare vil ha litt hjelp, kan de bare peke deg i riktig retning, og overlate alt å finne ut til deg.

Bli en proff av Sudoku på Spillespille.no og tren fokus og konsentrasjon.

Lignende spill:

Liker du Microsoft Sudoku? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien sudoku spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.