MathDoku

Gå inn i en verden av MathDoku og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste sudoku spill!

Lær de grunnleggende matematiske operasjonene på den morsomme måten, ved hjelp av Spillespille.no og MathDoku, i et spill som kombinerer matematikk og den klassiske puslespillopplevelsen som sudoku tilbyr.

MathDoku vet at matematikk noen ganger kan være vanskelig, så det lar deg velge vanskelighetsgrad, i dette tilfellet størrelsen på rutenettet. Som i sudoku kan et tall bare plasseres én gang på en bestemt rad eller kolonne. Men i motsetning til sudoku, er målet her å se nøye på hvordan brettet er delt opp i segmenter, og deretter se i hjørnet av hvert segment for dets tilsvarende nummer og operatøren ved siden av. Når du finner det, vet du tallet segmentet må utgjøre, samt hvilken operasjon tallene du plasserer vil gjøre for å nå det tallet. MathDoku har en nyttig kalkulator som du kan bruke, samt et alternativ for å avsløre tallene i et segment.

Lær matematikk på en morsom måte når du er på Spillespille.no og spiller MathDoku.

Lignende spill:

Liker du MathDoku? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien sudoku spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.