Mr Bean Solitaire Adventures

Gå inn i en verden av Mr Bean Solitaire Adventures og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste kabal spill!

Dra på en reise rundt i verden med den populære Mr Bean og spill det avslappende og morsomme kabalspillet når du spiller Mr Bean Solitaire Adventures på Spillespille.no. Som du forventer i et kabal, er Mr Bean Solitaire Adventures et kortspill, og målet ditt er å stable kortene i rekkefølge. Nederst på bunken er det et kort som vender mot spilleren, og spredt rundt bordet er det et tilfeldig antall kort, hver med et annet nummer på. Hver gang du klikker på et kort, hvis det er gyldig og enten er neste i rad i synkende eller stigende rekkefølge, vil det erstatte kortet fra bunnen av skjermen. Til å begynne med forventer ikke Mr Bean Solitaire Adventures at du skal legge for mye strategi, og det styrer bevegelsene dine, men etter noen få nivåer må du finne riktig rekkefølge selv.

Hvis du ikke kan stable noen kort, kan du alltid snu et kort, som vil gi deg et tilfeldig kort. Og hvis ting blir spesielt vanskelig, kan du bruke et jokerkort, som på en måte fungerer som et tomt kort, fordi du kan legge et hvilket som helst kort på toppen av det. Haken er at disse spesialkortene koster mye penger, og mens du spiller samler du inn penger, men du må også bruke penger hvis du vil avansere. Og hvis du vil angre et trekk, kan du også bruke litt penger og prøve igjen. Bare vær oppmerksom på hvor mye penger du har til rådighet, siden du trenger penger for også å gå videre til neste nivå. Tross alt reiser Mr Bean over hele verden, og det er dyrt å reise.

Spill et morsomt spill, sammen med Mr Bean, når du spiller Mr Bean Solitaire Adventures på Spillespille.no.

Hvordan spille

Bruk venstre museknapp for å velge kortene og samhandle med spillet.

Spill andre spill fra Mr Bean-serien:

  1. Mr Bean Jump

Lignende spill:

Liker du Mr Bean Solitaire Adventures? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien kabal spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan bare spilles på PC