Solitaire Farm: Seasons

Gå inn i en verden av Solitaire Farm: Seasons og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste kabal spill!

Kabal er noen ganger synonymt med uformelle kortspill, og populariteten har vart gjennom tidene, noe som gir mange mennesker utallige timer med moro og avslapning. Solitaire Farm: Seasons på Spillespille.no tilbyr deg et morsomt kortspill, alt satt i et vakkert gårdsmiljø. Selv om du kanskje allerede er kjent med Solitaire-spill, er denne varianten ganske forskjellig fra andre Solitaire-spill du er kjent med. Her, i stedet for nøye å planlegge bunken med kort og ordne dem i rekkefølge, har du et kort som er plassert nederst på skjermen, og du må velge et av kortene som er øverst på skjermen over dette. . Den riktige å velge er den som er større enn den på bunnen. Så hvis du har en to med ruter på den nederste raden og et sted i den øvre stabelen er det en tre med ruter, må du velge kortet med tre med ruter hvis du vil gå videre. Kortene trenger selvsagt ikke nødvendigvis være av samme sort, men du får ekstra poeng dersom de er av samme type.

Hvis det ikke er noen kort i den øvre bunken som passer til kriteriene beskrevet ovenfor, kan du alltid trekke et nytt kort fra bunken og prøve på nytt. Solitaire Farm: Seasons er et morsomt kortspill, selv om det kanskje ikke er akkurat det du forventer av et klassisk Solitaire-spill. Vrien den gir på den gamle formelen holder fortsatt ting friskt og spillet morsomt. Og gårdsbakgrunnen gir også spillet en unik form for sjarm. Spill Solitaire Farm: Seasons og nyt en avslappende og morsom opplevelse på Spillespille.no.

Hvordan spille

Velg kortene og samhandle med spillelementene ved å trykke på venstre museknapp. Hvis du spiller fra en mobilenhet, trykker du på skjermen i stedet.

Lignende spill:

Liker du Solitaire Farm: Seasons? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien kabal spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.