Solitaire TriPeaks Garden

Gå inn i en verden av Solitaire TriPeaks Garden og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste kabal spill!

Gå inn i en avslappende atmosfære, inn i en vakkert designet hage, og spill et stort antall morsomme nivåer i det klassiske kabalen, når du spiller Solitaire TriPeaks Garden på Spillespille.no. Akkompagnert av din trofaste kattevenn, vil du legge ut på et morsomt eventyr, inn i kabalens verden. Selv om reglene for Solitaire TriPeaks Garden kan være litt endret fra det klassiske kabalspillet som du kanskje allerede er vant til, er prinsippet om å stable kortene i synkende rekkefølge fortsatt i Solitaire TriPeaks Garden. Men, i motsetning til andre kabalspill, her trenger du ikke administrere flere bunker med kort, men du må bare klikke på kortene på bordet i synkende rekkefølge. Hvis det ikke er noen gyldige kort å velge, kan du klikke på det tomme kortet nederst på skjermen for å avsløre et, forhåpentligvis, godt kort.

Og fordi vi alle kan gjøre feil, lar Solitaire TriPeaks Garden deg også angre det forrige trekket ditt hvis du gjorde en feil og ikke er fornøyd med trekket du gjorde. Og ikke glem at du også kan få alle slags poengmultiplikatorer, så hvis du spiller bra vil du bli belønnet med ekstra poeng. Og noen nivåer har til og med spesielle betingelser for å avansere, som å kunne fullføre før tidtakeren går ut. Dette holder ting friskt og utfordrende og, selvfølgelig, morsomt.

Slapp av med et morsomt kabal når du spiller Solitaire TriPeaks Garden på Spillespille.no.

Hvordan spille

Trykk på venstre museknapp for å velge kortene og samhandle med de ulike spillelementene. Hvis du spiller fra en mobilenhet, trykker du på skjermen i stedet.

Lignende spill:

Liker du Solitaire TriPeaks Garden? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien kabal spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.