Parking Panic

Gå inn i en verden av Parking Panic og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste parkering spill!

Gå ut av parkeringsplassen i dette morsomme puslespillet på Spillespille.no, og prøv å ordne bilene på en slik måte at veien er fri for bilen din å komme seg ut av den overfylte parkeringsplassen. Mens du er omgitt av alle slags biler, av varierende størrelse, fra lastebiler til mindre biler, er den eneste måten du kommer deg ut på hvis du er tålmodig og nøye analyserer omgivelsene og den begrensede plassen du har til rådighet. Det er alltid en vei ut, og du er sikker på å finne hvilke biler som blokkerer deg og hvordan du får dem ut av veien.

Det er mange forskjellige nivåer i Parking Panic, hver med sin egen vanskelighetsgrad, og de senere er spesielt vanskelige å løse. Men når du kommer dit har du mye mer erfaring med å komme deg ut av parkeringsplassen, så du vil garantert ønske den ekstra utfordringen velkommen. Dessuten, hvis du vil ha en ekstra utfordring til opplevelsen din, kan du alltid prøve å få tre stjerner på hvert nivå, og du får disse ved å komme deg ut så raskt som mulig.

Test dine logiske ferdigheter og tålmodighet når du spiller Parking Panic på Spillespille.no og går ut av parkeringsplassen.

Hvordan spille

Bruk venstre museknapp for å velge bilene, og hold knappen nede og flytt musen i den retningen du vil at bilen skal bevege seg. Hvis du spiller fra en mobilenhet, trykker du på skjermen i stedet.

Lignende spill:

Liker du Parking Panic? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien parkering spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.