Police Urban Parking

Gå inn i en verden av Police Urban Parking og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste parkering spill!

Hvis du er sjåfør, vet du kanskje hvor vanskelig å parkere bilen din, og hvor fokusert du må være for å parkere bilen din riktig. Tross alt er dette å forvente, for presise bevegelser er ikke så enkle å utføre når du skal plassere et kjøretøy som veier over ett tonn på ett spesifikt sted.

Police Urban Parking tar handlingen med å parkere bilen til det ekstreme, fordi hver eneste lille endring i rattet er sterkt overdrevet, så hvis du forventer en liten endring i retningen din, kan du bli overrasket over å se at du nå står foran stikk motsatt retning. Men noen ganger, når du gjør noe under ekstreme forhold, når du blir konfrontert med samme situasjon, men under mer gunstige omstendigheter, som når rattet ditt ikke reagerer som om det har vekter på seg, kan du oppleve at ting er betydelig enklere. I en serie med stadig økende vanskelighetsnivåer ber Police Urban Parking deg parkere den kule politibilen på et bestemt sted, og noen ganger vendt mot en bestemt retning.

Mens alle slags hindringer kan dukke opp i veien for deg på de mange nivåene som Police Urban Parking har, vil ferdighetene dine også øke, så du vil garantert ønske den ekstra utfordringen velkommen. Du vil definitivt tilpasse deg de vanskelige kontrollene som bilen har, og du vil bli en proff på parkering på kort tid.

Ta kjøreferdighetene dine til neste nivå når du spiller Police Urban Parking på Spillespille.no og ha det gøy.

Hvordan spille

Bruk piltastene til å flytte politibilen forsiktig mot parkeringsplassen som er angitt av de store brakettene på veien. Ikke treff noe på vei dit, ellers må du starte nivået på nytt.

Lignende spill:

Liker du Police Urban Parking? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien parkering spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.