Pixel Skate

Gå inn i en verden av Pixel Skate og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste stickman games!

Ta frem skateboardet og gjør deg klar til å gå ut på gatene i Pixel Skate, et morsomt spill der du må mestre å bevege deg på et skateboard, samtidig som du unngår alle slags uventede hindringer som kan komme din vei. Hvert nivå føles som et puslespill du må finne ut av, hvor du må finne den rette måten å bevege deg i miljøet på. Den søte karakteren du styrer kan hoppe over hindringer, men du kan også slutte å bevege deg ved å trykke på en knapp. Å vite når du skal utføre et hopp eller stoppe karakteren din, samt når det er den beste tiden å bevege seg, vil avgjøre om du kommer til neste nivå.

Med en kombinasjon av utfordrende nivåer og spenningen ved å kjøre på skateboard, er Pixel Skate definitivt mye moro, og det gir en unik og interessant opplevelse til Spillespille.no. Gjennom eventyrene dine på skateboardet ditt, kan du bare bli forelsket i skateboards, og sannsynligvis vil du bli fristet til å kjøpe et. En ting du må huske på er at du i det virkelige liv ikke trenger å unngå store søyler som faller ned fra himmelen. Så det er et stort pluss. Men du må fortsatt være forsiktig med biler og alle mulige andre hindringer som kan komme din vei.

Bli en mester i å kjøre skateboard når du spiller Pixel Skate på Spillespille.no.

Hvordan spille

Dette spillet kan bare spilles med et tastatur. For å stoppe spillerens bevegelse må du trykke på venstre piltast. For å hoppe må du trykke på pil opp-tasten.

Lignende spill:

Liker du Pixel Skate? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien stickman games for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.