Princess Chronicles Past & Present

Gå inn i en verden av Princess Chronicles Past & Present og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste kle på spill!

Gå inn i den fortryllende verdenen til Princess Chronicles Past & Present, hvor eventyr våkner til liv, og moten regjerer! Gjør deg klar til å legge ut på en magisk reise med fire ikoniske prinsesser: Anna og Elsa, søstrene fra den elskede filmen Frozen; Belle, skjønnheten fra Beauty and the Beast; og den modige Merida. Disse kongelige damene befinner seg i den moderne verden, og går på en av de mest prestisjefylte skolene noensinne! Men frykt ikke, de vil trenge din eksperthjelp en siste gang for å lage de mest fantastiske og praktfulle avskjedsantrekkene mens de sier adje til deres magiske land.

Når prinsessene våre trer inn i den moderne verden, kan de ikke unngå å føle et savn av lengsel etter deres fortryllede rike. Så de henvender seg til deg, den ultimate motemannen, for å veve stilmagien din igjen!

Dykk med hodet først inn i de overdådige garderobene til hver prinsesse, full av utsøkte plagg som perfekt representerer deres eventyrverdener. Fra glitrende kjoler til fortryllende kjoler, det er en moteskatt som venter på din berøring! Miks og match de mest fengslende antrekkene, og sørg for at de forlater kongedømmene sine med stil og ynde.

Men det stopper ikke der! En prinsesses utseende er ikke komplett uten den perfekte sminken og tilbehøret. Dykk inn i en verden av eleganse og sjarm, og velg den mest passende sminken for å komplementere antrekkene deres og pynte som den ekte kongen de er. Fra blendende tiaraer til elegante halskjeder, disse prinsessene vil stråle som stjernene i kongedømmene deres!

Når de har tatt farvel med de magiske rikene deres, er det på tide for dem å erobre den moderne verdens motescene. De trenger ekspertrådene dine for å navigere i de kuleste trendene og utseendet, tilpasset de fantastiske divaene de virkelig er!

Fra elegant streetwear til glamorøse røde løpere-ensembler, du vil være deres go-to stylist i dette spennende eventyret. Hver prinsesse har sin unike stil, og det er opp til deg å få dem til å skille seg ut i den moderne verden mens de beholder den kongelige essensen intakt.

Mens du reiser gjennom Princess Chronicles Past & Present, vil du ikke bare få en smak av mote og moro, men også lære viktigheten av å omfavne individualitet og feire ulike kulturer. I tillegg vil du oppdage at ekte stil ikke kjenner noen grenser, enten det er i de magiske rikene eller i den moderne verden!

Så gjør deg klar til å bli med Anna, Elsa, Belle og Merida på deres episke moteeventyr. Lag blendende antrekk, fantastisk sminke-utseende og tilbehør som kongelige! Og den beste delen? Du kan laste ned bildene du lager og dele dem med vennene dine, og spre motemagien vidt og bredt! Forbered deg på å bli trollbundet av Princess Chronicles Past & Present, der drømmer, mote og vennskap kolliderer på den mest fantastiske måten! Moteriket venter på din ankomst!

Lignende spill:

Liker du Princess Chronicles Past & Present? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien kle på spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.