Prison Rampage

Gå inn i en verden av Prison Rampage og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste action spill!

Fengsel er kjent for å være et allerede ganske kaotisk sted, men Prison Rampage tar det til et helt annet nivå. I dette spillet må du overleve utallige bølger av angripere som hele tiden angriper deg og ikke stopper før de eliminerer deg. For å overleve det ubøyelige angrepet av fiender må du stole på dine akrobatiske evner og våpenet ditt. Hver gang du hopper rundt angriper du også, og dette skaper en slags ballett, en dans med fiendene dine, hvor ett feiltrinn kan bety en rask omstart av nivået.

For å gjøre ting vanskeligere (og interessant), kaster Prison Rampage på deg alle slags forskjellige fiender, hver med sine egne unike ferdigheter: noen er veldig raske, noen hopper med tidsbestemte intervaller, noe som krever at du skyter på nøyaktige øyeblikk hvis du vil treffe dem, og noen har mye helse. En ting er sikkert: du må raskt tilpasse deg hver enkelt av dem hvis du vil overleve de intense rundene som Prison Rampage har å tilby. Heldigvis slipper hver beseiret fiende en viss mengde mynter, som du kan bruke til å oppgradere ferdighetene dine, noe som vil hjelpe deg med å overleve. Fra å få mer helse, som gjør deg mer holdbar og i stand til å opprettholde flere treff, til å få bedre våpen, disse oppgraderingene er nøkkelen til de senere nivåene.

Overlev det kommende angrepet av fiender når du spiller Prison Rampage på Spillespille.no.

Hvordan spille

For å hoppe og skyte i venstre eller høyre retning må du enten trykke på venstre eller høyre pil, eller klikke på venstre eller høyre side av skjermen, hvis du bruker en PC. Hvis du bruker en mobilenhet, trykk på skjermen på venstre eller høyre side for å oppnå samme funksjonalitet.

Lignende spill:

Liker du Prison Rampage? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien action spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.