Sharkosaurus Rampage

Gå inn i en verden av Sharkosaurus Rampage og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste action spill!

Hvis du likte Rio Rex da du spilte det på Spillespille.no, du synes haier er kjempebra, og du liker spill der du får poeng for hvor mye ødeleggelse du forårsaker, så vil du garantert nyte Sharkosaurus Rampage. Som Rio Rex, i Sharkosaurus Rampage må du herje, men i stedet for å kontrollere en massiv T Rex her kontrollerer du en enorm hai, som tilsynelatende har blitt modifisert av vitenskapen. Og hvis du tar det med i betraktningen, kan du definitivt forstå hvorfor haien hersker.

For å gå videre til neste nivå er alt du trenger å gjøre å eliminere alle menneskene fra nivået. Og ikke bare er du en hai, men du er en hai som er høy som en bygning, så du kan forestille deg at det ikke vil vise seg å være så vanskelig å ødelegge ting. Ved å bruke din enorme størrelse og kraft kan du overvelde fiendene dine og bite og svelge dem, og på senere nivåer kan du til og med skyte dem. Men ikke tro at fiendene dine bare vil sitte og vente på å bli spist. Når de innser at du har rømt laboratoriet deres vil de tilpasse seg og de vil bevæpne seg med alle slags våpen for å prøve å ta deg ned. Så du må være forsiktig og bruke miljøet, så vel som styrken din, for å vinne nivået.

Spill som en gigantisk hai når du spiller Sharkosaurus Rampage på Spillespille.no og fullfør alle nivåene.

Hvordan spille

Bruk piltastene eller WASD-tastene for å flytte haien rundt på nivåene. Sikt ved å bruke musen og bruk venstre museknapp for å bite eller skyte.

Lignende spill:

Liker du Sharkosaurus Rampage? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien action spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.