Total Recoil

Gå inn i en verden av Total Recoil og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste action spill!

I Total Recoil spiller du som en akrobatisk karakter, med dødelige våpen. Hvis denne beskrivelsen virker tiltalende for deg, vil du garantert nyte tiden din på Spillespille.no, tid brukt på å utslette den tilsynelatende uendelige horden av fiendtlige roboter som kommer mot deg. For å skyte våpnene dine må du hoppe enten til venstre eller høyre. Denne manøveren kan få deg raskt ut av problemer, men kan også sette deg i massiv fare, fordi fienden er uforutsigbar og du vet aldri hvor de kan dukke opp.

Og med forskjellige fiendetyper, hver med forskjellige egenskaper, bare ved å være forsiktig kan du overleve en ny bølge av motstandere. Noen av dem er raske, noen av dem er trege, og hvis du ønsker å komme til neste nivå, må du kjenne deres styrker og svakheter. Også, etter at du har beseiret en fiende, vil de slippe en mynt, som du må samle. Dette legger også til litt strategi til Total Recoil, fordi hvis du ødelegger en motstander nær kanten av skjermen, har du kanskje ikke nok tid og plass til å reagere hvis en annen dødelig fiende plutselig dukker opp fra den retningen. Heldigvis får du på slutten av hvert nivå muligheten til å oppgradere karakteren din med myntene du samler inn, så senere nivåer kan bli litt enklere, spesielt hvis du legger ferdighetene dine til blandingen.

Bli en dødelig akrobat når du spiller Total Recoil på Spillespille.no og ha det gøy!

Hvordan spille

Hvis du bruker en datamaskin, bruk venstre eller høyre piltast for å hoppe og skyte i den retningen. Du kan også klikke på venstre eller høyre side av skjermen for å hoppe. Hvis du er på en mobilenhet, trykk enten på venstre eller høyre side av skjermen for å hoppe og skyte i den retningen.

Lignende spill:

Liker du Total Recoil? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien action spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.