Freehead Skate

Gå inn i en verden av Freehead Skate og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste stickman games!

Freehead Skate er definitivt et spill der du ikke trenger å miste hodet. Selvfølgelig, i den forstand at du må være fokusert når du spiller, fordi den unike spillmekanikken til Freehead Skate er at du må løsne hodet fra kroppen til skaterkarakteren du kontrollerer for ikke å bli truffet av plattformer som dukker opp foran deg. Nei, i Freehead Skate kan ikke karakteren dukke, så du må enten hoppe med hele kroppen, eller bare hoppe med hodet for å unngå den overhengende faren. Og fordi du kjører skateboard, er ikke tiden til å reagere på miljøet så sjenerøs som du skulle tro, så du må raskt bestemme deg for hvilken type hopp du skal gjøre.

I tillegg til at du ikke har kontroll over hastigheten du har, må du i noen nivåer raskt lenke flere typer hopp i rask rekkefølge. Det er der du ser den virkelige utfordringen med spillet. Når du klarer å hoppe med hele kroppen, og så bare med hodet og finne den riktige rytmen for å overleve nivået, kan du si at du mestret Freehead Skate.

I tillegg til de interessante reglene du har lært, er en annen ting som vil overraske deg når du spiller Freehead Skate på Spillespille.no hvordan hvert nivå byr på nye utfordringer. Noen av layoutene er ganske enkle å navigere gjennom, men andre er villedende vanskelige, og du må virkelig være forsiktig med hvordan du planlegger ruten din, hvis du vil nå målstreken i ett stykke.

Hopp på skateboardet ditt og mestr kunsten å hoppe når du spiller Freehead Skate på Spillespille.no.

Hvordan spille

Freehead Skate kan bare spilles med et tastatur. Trykk på A-tasten for å hoppe med hele kroppen, eller trykk på S-tasten for å løsne hodet fra kroppen.

Lignende spill:

Liker du Freehead Skate? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien stickman games for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.