Roller Baller

Gå inn i en verden av Roller Baller og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste ferdighet spill!

I Roller Baller vil balanse- og manøvreringsferdighetene dine bli satt på en stor prøve, og mens du navigerer gjennom de mange nivåene må du venne deg til å kontrollere den rullende ballen med mikrobevegelser. Plattformene du er på gir ikke rom for feil, og hvis du vil komme til slutten av nivået må du være veldig forsiktig, for en liten feil betyr at du må starte nivået på nytt. Og med alle slags utspekulerte feller til stede gjennom hele spillet, trenger du ikke bare ha noen raske fingre, du må også tilpasse deg og lære deg hvordan du best takler farene alle disse hindringene medfører.

Som navnet antyder, kontrollerer du en rullende ball, så typen bevegelse du kan oppnå er den du forventer: du kan rulle enten til venstre, høyre, forover eller bakover, i tillegg til å hoppe. Og du må mestre disse bevegelsene, spesielt på de senere nivåene, hvor alle slags forskjellige feller kommer i veien for deg. Så du må intuitivt vite avstanden hoppene dine gjør, samt hvor mye du beveger deg når du vil endre eller opprettholde retningen. På noen nivåer må du reagere veldig raskt på farene som Roller Baller kaster mot deg, så definitivt må du være modig og ta avgjørende handling, i tillegg til å ha en rask reaksjonshastighet. Når store blokker truer med å kaste deg ut i tomrommet, vil det å ta for lang tid å gå fremover mest sannsynlig bety at du bare faller og må starte nivået på nytt.

Ikke bare blir Roller Baller mer og mer kreativ med nivåkonfigurasjonen og farene det kaster mot deg, et annet triks det bruker er det faktum at det kombinerer disse utfordringene. Så i tillegg til å unnvike bevegelige blokker, må du også hoppe til rett tid og med riktig hastighet, hvis du vil avansere og se hva neste nivå bringer.

Med mange interessante nivåer å fullføre, gir Spillespille.no deg nok et flott spill for å teste ferdighetene dine når du spiller Roller Baller.

Hvordan spille

Roller Baller kan bare spilles på en PC med et tastatur. Du kan bruke piltastene eller WASD for å flytte til venstre, høyre, forover eller bakover, og bruke mellomromstasten for å hoppe.

Lignende spill:

Liker du Roller Baller? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien ferdighet spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan bare spilles på PC