Survival Game

Gå inn i en verden av Survival Game og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste ferdighet spill!

Hvis du er en fan av TV-serier av høy kvalitet, vil du garantert kjenne igjen minispillene du må spille i Survival Game på Spillespille.no. I dette spillet er det forskjellige utfordringer du må bestå, og innsatsen er enorm i hver av dem fordi i Survival Game kan du ikke bare starte nivået du mislyktes på på nytt, du må starte på nytt fra det første nivået. Og ettersom alle etappene består av en helt unik utfordring, er spenningen veldig høy hver gang du spiller. Dessuten er det en tidtaker som ikke går og gir deg mye tid til å tenke, så du må ta risiko hvis du vil ha en sjanse til å avansere.

Verden til Survival Game er en voldelig verden, og på hvert nivå vil mange av konkurrentene dine bli eliminert. Og du kan også forvente å mislykkes noen ganger i de brutale nivåene som spillet presenterer. Noen av dem ber om at du går videre først når den gigantiske roboten på den andre siden av rommet har ryggen vendt mot deg, et annet er et dødelig spill hvor du må gjette om den andre spilleren har et partall eller et oddetall av kuler skjult. i neven, og mange andre lignende spill, hver og en mer annerledes enn den før. De henger ikke sammen på noen måte, det eneste som er felles mellom dem er at de alle har en voldelig slutt for den som blir beseiret. Det faktum at de er så forskjellige gjør ting mye mer anspent, og fordi å tape i noen av dem vil få deg til å miste all fremgang, vil du puste lettet ut hver gang du kommer til neste nivå. Men du kommer ikke til å feire for lenge, fordi timeren lar deg ikke analysere dine neste trekk i for lang tid. Hvis tidtakeren når null og du ikke klarte å vinne, må du starte spillet på nytt. Det er ingen halvmål i Survival Game.

Overlev de dødelige spillene fra Survival Game og se om du kan vinne hovedpremien.

Hvordan spille

Survival Game kan bare spilles på en PC, ved å bruke venstre museknapp for å samhandle med elementene i spillet. Hvert spill har sine egne unike regler.

Lignende spill:

Liker du Survival Game? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien ferdighet spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan bare spilles på PC