Short Life

Gå inn i en verden av Short Life og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste arkadespill!

Hvis tittelen på spillet har rørt nysgjerrigheten din, etter at du spiller det første nivået på kort levetid alle dine spørsmål om hvorfor spillet er navngitt på denne måten, vil bli besvart. I Short Life må du gjøre ditt beste for å fullføre nivået, hele tiden mens du dovner en myriade av farer som abeler i nivåene. Fra skarpe pigger til eksplosiver og alle slags andre kreative og dødelige måter å dø på, vil hvert steg du tar i Short Life vil få deg til å lure på om det blir din siste.

Ikke forvent at karakteren din skal være akrobat, som kan unngå sikker død på en rask måte. Nei, tvert imot. Tegnet som du spiller som i Short Life er bare en gjennomsnittlig person. Det som vil redde livet ditt vil være timingen av bevegelsene dine, samt din generelle strategi. Hvert hinder du overvinner betyr en ny sesjon med planlegging. Gjenta denne prosessen til du når slutten av nivået.

Spill på Spillespille.no et utfordrende men morsomt spill og se hvor langt kan du komme deg i Short Life.

Spill andre spill fra short life-serien:

  1. Short Life 2

Lignende spill:

Liker du Short Life? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien arkadespill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan bare spilles på PC