Sisters Ice Skating Glam

Gå inn i en verden av Sisters Ice Skating Glam og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste frost spill!

Anna og Elsa fra Frozen er klare for å gå på skøytebanen med stil! Med dekorasjonsjentespillet Sisters Ice Skating Glam kan du hjelpe søstrene til å bli showstopperne på banen.

Velg nydelige dekorasjoner til skøytene og stylingantrekk for fasjonable kunstløp! Du kan tilpasse skøytene dine på mange måter ved å velge hvilken som helst av fargene for både skøyter og lisser. Ikke glem å prøve ut noen dristige skatekombinasjoner med Anna og Elsa som garantert vil blende alle. Mens de glir over isen, kan de vise frem stilen sin med vakre dekorasjoner som vil få alle på banen til å legge merke til det. Enten de er tradisjonelle eller edgy, vil de ha det kjempegøy mens de bruker dagen på å være kreative. Det er på tide å vise frem Frozen-inspirert mote når disse kongelige søstrene treffer isen med stil! Sisters Ice Skating Glam er det perfekte spillet for deg å lage personlige skøyter og antrekk for disse nydelige søstrene!

Lignende spill:

Liker du Sisters Ice Skating Glam? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien frost spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.