Monster Rush

Gå inn i en verden av Monster Rush og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste ferdighet spill!

Masse velsmakende godteri venter i Monster Rush, et morsomt spill du kan spille på Spillespille.no, hvor målet er å samle alt det deilige godteriet fra nivået, samtidig som du unngår å treffe de farlige piggene som er plassert på venstre og høyre side vegger. En kollisjon med disse veggene og du må starte nivået på nytt. Selv om ting kan starte lett og utfordringen ikke er for stor, jo flere poeng du scorer, jo mer utspekulert blir godteriplasseringen, og du må være mye mer forsiktig med hvordan du skynder deg mot godteriet.

Kontrollene i Monster Rush er utformet på en slik måte at du enkelt kan spille det ved å klikke på hvilken som helst side av skjermen du vil at det søte monsteret skal hoppe mot. Men det som er viktigst i dette spillet er når du bestemmer deg for å hoppe fra sikkerheten til plattformen din fordi, spesielt på senere nivåer, blir ikke godteriet på samme sted. Måten den beveger seg opp og ned på, eller den endrer posisjonen litt, vil øke utfordringen, men det gjør det også mer tilfredsstillende å ta godteriet. Og vær på utkikk etter myntene som er strategisk plassert rundt godteriet, for hvis du klarer å samle myntene kan du bruke dem til å spille som forskjellige monstre. Men uansett hvilken du velger, er de alle søte og har en umettelig appetitt på det deilige og fargerike godteriet. Men vær oppmerksom på at disse sukkerholdige godbitene sikkert kan være vanskelige å fange, og selv de som er i nærheten av deg, hvis de beveger seg opp og ned, vil teste fokuset og refleksene dine. Og du får ikke en ny sjanse, hvis du treffer veggene må du starte nivået på nytt og prøve igjen. Heldigvis vil det morsomme og enkle spillingen, som er flott hvis du ikke er ute etter noe spesielt komplekst, og den fargerike grafikken, gjøre å prøve igjen til et enkelt valg.

Samle godteri i den fargerike verdenen til Monster Rush, husk å spise sunt og ha det gøy på Spillespille.no.

Hvordan spille

Trykk på venstre museknapp på venstre side av skjermen hvis du vil flytte til venstre, eller trykk på den på høyre side av skjermen hvis du vil flytte til høyre. De samme reglene gjelder hvis du er på en mobil enhet, men her, i stedet for å bruke musen, må du trykke på skjermen i begge retninger.

Lignende spill:

Liker du Monster Rush? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien ferdighet spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.