Solitaire Mahjong Candy

Gå inn i en verden av Solitaire Mahjong Candy og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste brettspill!

Har du noen gang spilt Solitaire? Det klassiske kortspillet hvor du prøver å få orden på alle kortene fra Ess til Konge? Hvis du ikke har spilt det ennå, sørg for å sjekke ut den enorme samlingen av Solitaire-spill på Spillespille.no. Mens du er her, sørg for at du også gjør deg kjent med Mahjong, for Solitaire Mahjong Candy kombinerer disse to spillene for å skape en morsom og spennende opplevelse.

Målet med Spillespille.no er å fjerne alle fliser fra brettet ved å koble sammen to matchende fliser. Jo raskere du klarer å fjerne alle brikkene, jo høyere poengsum vil du ha. Hver for seg gir begge spillene deg en avslappende og morsom opplevelse, og når disse to er blandet forblir moroa den samme, men de ekstra elementene garanterer et interessant og nytt spill, som definitivt bør spilles av folk som elsker denne typen avslapping, men også utfordrende spill. Reglene sikrer at spillet er enkelt å lære, men også vanskelig å mestre, spesielt hvis det er første gang du spiller begge. Men vær trygg, du får taket på det på kort tid, og kanskje Solitaire Mahjong Candy blir et av dine neste favorittspill å velge når du er på Spillespille.no og vil slappe av og spille noe morsomt.

Slapp av og ha det gøy på Spillespille.no og spill et spill med Solitaire Mahjong Candy.

Hvordan spille

Samhandle med elementene i spillet ved å bruke venstre museknapp, hvis du spiller fra en PC. Hvis du bruker en mobilenhet til å spille, trykker du på skjermen i stedet.

Spill andre spill fra Solitaire Mahjong Candy-serien:

  1. Solitaire Mahjong Candy 2

Lignende spill:

Liker du Solitaire Mahjong Candy? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien brettspill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.